Klassifisering av bilturboladere

Bilenturbolader er en teknologi som bruker eksosgassen som slippes ut fra motoren til å drive luftkompressoren. Det kan øke inntaksvolumet ved å komprimere luften, og dermed forbedre utgangseffekten og effektiviteten til motoren.

I henhold til kjøremodus kan den deles inn i en mekanisk superlader og en turbolader. Den mekaniske superladeren er en luftkompressor som drives av veivakselen eller beltet til motoren. Det kan gi en stabil boostereffekt, men det vil også forbruke deler av motorkraften og øke vekten og kostnadene til motoren. Turboladeren er en luftkompressor som drives av motorens eksosgassen. Den kan bruke energien til eksosgassen til å forbedre effektiviteten til motoren, men den vil også produsere viss etterslep og støy.

I henhold til den strukturelle formen kan den deles inn i en enkelt turbolader og en dobbel turbolader. En enkelt turbolader refererer til en superlader med bare én turbin og én kompressor. Den har en enkel struktur og er enkel å installere. Den er egnet for motorer med lite slagvolum eller laveffekt. En dobbel turbolader refererer til en superlader med to turbiner og to kompressorer. Den har en kompleks struktur og er vanskelig å installere. Den er egnet for motorer med stor slagvolum eller høyeffekt. Tvillingturboladere kan deles inn i to typer: parallell og serie. Førstnevnte refererer til to turboladere som jobber samtidig, og sistnevnte refererer til to turboladere som jobber i rekkefølge.

I henhold til kontrollmetoden kan den deles inn i faste og variable turboladere. Faste turboladere refererer til turbinbladvinkler og -former som er faste. Fordelene er enkel struktur og lave kostnader. Ulempene er at den ikke kan justeres etter motorturtall og belastning, og det er lett å produsere etterslep og over-boost. Variable turboladere refererer til turbinbladvinkler og -former som er variable. Fordelene er at den kan justeres i henhold til motorturtallet og belastningen for å forbedre boost-effekten. Ulempene er kompleks struktur, høye kostnader og vanskelig vedlikehold.

Det er vien ex utmerket produsent avettermarkedturboladere og turbodeler i Kina, Med 20 års profesjonell produksjonserfaring i denne bransjen, mottok vi IS09001 og IATF16949-sertifiseringer i 2008 og 2016. Vårt produktsortiment dekker mer enn 15000 erstatningstitler forCummins,Caterpillar,Komatsu,Hitachi,Volvo,John Hjorte,Perkins,Isuzu,YanmerogBenzmotordeler.Hvis du har noen behov, kan du gjerne kontakte oss!


Innleggstid: 12-jul-2024

Send din melding til oss: